Lika??

Folk tycker så olika om hur vida killarna är lika eller ej! Som små var dom väldigt olika, och med tiden så har dom blivit mer lika. Men oftare och oftare så börjar folk påpeka att dom är olika. Vi tror ju att dom är enäggs men vi vet inte. Viggo har större ögon, och så har dom lite olika näsor..Hmm.. Vad tror ni?









Kommentarer
Postat av: TvåTill / Annelie

Jag tror på enäggs...Jag hade varit så sjukt nyfiken och hade betalat för att ta testet...

2011-03-13 @ 17:31:13
Postat av: Bea

Vilka härliga bad bilder=)))

2011-03-13 @ 19:27:22
URL: http://lefamille.blogg.se/
Postat av: Fia

Lika som bär ju =)

Lärarinnan har garanterat jobbat som strippa!Skulle aldrig tillåta henne undervisa mina barn, kvinnan är ju helt instabil!

2011-03-13 @ 22:08:25
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Liz

Hej!

Tycker ocksa att dom ar mycket lika, men jag har sett enaggstvillingar som varit "mer" lika och aven kanner enaggstvillingar osm ar mer olika an era...sa det kan variera iallafall. Dom som ar mer olika ar vuxna och har ibland varit jattelika, ibland mer olika...Hur funkar det med att testa? Gors inte blodprov om man vill for att kolla allt eller vad gor dom? Jag skulle ju vilja veta bara for att veta!

Jattefina ar dom killarna och ser ut att vara fulla med bus!

Postat av: Emelie Dahlman

Jag tror på enägg! :)

Jag hade ett par enägsstvillingar i min klass, den ena hade ett runt huvud och den andra ett avlångt :) Det var så jag lärde mig se skillnad i början :) hahahah. Alltså, de kan ju vara enägg men ändå ha vissa olikheter :) Hoppas allt är bra med er

2011-04-12 @ 21:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0